Monceaux Le Comte 6 September
6 september 2025 - Monceaux-le-Comte, Frankrijk
Vanmorgen rond 6.45 uur opgestaan, het was koud en mistig dus de kachel moest weer eens aan, werkte goed.
Na het normale ochtend ritueel een wandeling met Alpha gemaakt, ik moest m’n jas aan.
Daarna aan het takken slepen gegaan, die lagen er nog van gisteren, maar het werd al snel warm.
Rond half elf kwam een tante van Derk-Jan op visite, een krasse dame van 85 jaar en rijdt nog met de auto, ze woont hier een uur vandaan. ‘s middags samen geluncht en verder met snoeiwerk, maar het werd me al gauw te heet.
Later samen met Derk-Jan toch nog wat ruw snoeiwerk verricht, en daarna op slowmotion. Rond 18.00 uur met Alpha even gaan lopen. Daarna ben ik hem gaan borstelen want hij zat bij ons in de boomgaard maar daar stonden stekels en die gaan klitten in z’n vacht, een hele klus om die eruit te halen want hij laat dat maar moeilijk toe.
Tegen zevenen gingen we buiten eten in de boomgaard waar de zon langzaam achter de huizen verdween.
Vandaag misschien niet zo’n bijzondere dag voor het blog, wellicht morgen?
Ps: vergat ik nog wel te zeggen dat Honorine vandaag een flinke draai was voor me heeft gedaan en dat alles weer spic en span in de kast ligt, zo fijn, dank je wel.

Groetjes uit Purmerend.🤩