Dag twee

18 september 2024 - Amsterdam, Nederland

Vanmorgen rond 6.30 uur opgestaan, redelijk geslapen, ik had een mug, maar die had ik vrij snel om zeep gebracht.
Koppie thee gezet, yoghurt en Alpha eruit om te plassen.
Het was fris buiten klam en kil, dus ik de verwarming maar even aangezet, wat ik nog niet eerder had uitgeprobeerd.
Dat werkte verassend goed, binnen een mum van tijd was het behaaglijk, de warme lucht werd over de grond geblazen en dat gaf  een comfortabel gevoel.
Daarna onder de douche, dat gaat met een kaart, in de douche hangt een laser waarin je de kaart stopt, zolang de kaart erin zit kan je water gebruiken, eenmaal de kaart eruit dan stopt de water toevoer.

Dan een lange wandeling met Alpha want dat is hij gewend anders komt de spijsvertering niet op gang.

Toen dat allemaal achter de rug was weer naar de camper en koffie gezet.

Even op  internet gekeken naar een volgende plek morgen en daarna naar het stadje Vollenhove om eea. in te slaan.

Broodje en wat lekkers voor bij de koffie gehaald bij de bakker en een biefstukje bij de slager, geseald en wel zodat ik het niet vanavond al hoef op te eten.

Rond 11.30 uur begint de zon door te breken, wordt tijd want echt lekker warm is het nog niet.

In de middag rond een uur of twee weer een flinke wandeling gemaakt. Het heeft ook nadelen met een hond heb ik ondervonden. Ik kwam langs een vis restaurant en dacht daar een broodje paling te gaan eten, maar ik moest het binnen wel zelf bestellen.
Eenmaal binnen met de hond werd ik gesommeerd naar buiten te gaan want een hond mag niet binnen.
Helaas geen plek om de hond ergens vast te maken, ja de tafel, maar wanneer ik naar binnen zou lopen dan ligt de tafel omver, dat was geen optie.
Ik dacht ze zijn niet geïnteresseerd in klandizie, anders zouden ze daar wel iets op hebben bedacht, dan maar op huis aan.

Koppie thee gezet, het werd aardig warm, dus lekker buiten zitten puzzelen.

Rond een uur of vijf aan koken, ik had geen trek, maar bij de vorige keer zo’n week geleden was ik twee kilo afgevallen, dus toch maar zorgen dat het gewicht op peil blijft.

Daarna weer een stukje met Alpha gaan wandelen want ik heb geen zin om er in de nacht op uit te gaan.

Morgen weer naar een andere plek, wordt vervolgd.

1. Johanna:
    18 september 2024
    Als jij de verwarming aan doet dan moet het wel echt koud zijn
  2. Huberdina:
    18 september 2024
    Mooie fotos, jammer, geen broodje paling, goede reis morgen.